Logo monogram

Logo monogram смотреть последние обновления за сегодня на .

Tutorial | Monogram Logo Design Process - Illustrator CC

116556
1833
89
00:14:59
05.02.2017

Checkout my Design Course on Udemy: 🤍 Support me on Patreon at just $5 a month if you find my content helpful and interesting: 🤍 In this Video, I will be showing you guys to make a Really Cool Monogram Logo in Illustrator. I will doing through the basics of how a monogram logo is made. I will be using the Letter Z and B as an Example. - Follow VizualCloud (MyDesign Team) on Youtube : 🤍 ­ How to make Easy Money : 🤍 Check out my Game Reviews: 🤍 Check out my Animation Tutorials: 🤍 Contact me : Twitter : 🤍kvschethan Mail : bestblaster🤍gmail.com Portfolio : behance.net/chethankvs Instagram : instagram.com/devilcube_designs LIKE, SHARE, COMMENT & SUBSCRIBE :)

How To Design Your Logo Letters In Any Shape | Monogram Logo Design | Adobe Illustrator Tutorials

121107
4727
132
00:12:09
30.09.2021

Hello Everyone, welcome back. In today’s Tutorial, I will show you How To Design Your Logo Letters In Any Shape | Monogram Logo Design | Adobe Illustrator Tutorials Make sure to watch carefully to the end, and then write in the comment section the most valuable information that you find in this tutorial. Thank You!! For Business Inquiry :- sohagsarker723🤍gmail.com You can Follow us Instagram:- 🤍 Facebook Page :- 🤍 Facebook Group :- 🤍 The logo design Process: when you design a logo, you should follow a precise logo design process to ensure that your final design be the right solution for the client problem. There is always precise steps that will guarantee you a great final logo design: Design brief: This step where you send to the client a detailed logo design questionnaire to collect all the information needed. Research and Mind mapping: In this phase you should make a deep search about the industry, and the competitors of your client, you will also learn about your client’s target audience. Sketching And Refining: This step is about putting ideas on paper no matter how you drawing look like, its about gathering as much logo design concept as possible, then choosing the right ones an clean it. Digitizing: This step is about digitizing your sketches and making them scalable vector logo designs. Delivery: This is the final phase where you make a good presentation with all you logo design concepts and present it to the client. You can check my Illustrator tutorial on : ➤How To Choose The CORRECT COLOUR For Your LOGO Design 🤍 ➤How To Design A Logo With Rectangle Tool 🤍 ➤The Logo Design Process From Sketch To the End 🤍 ➤How To Design A Logo With Grid 🤍 ➤Learn How To design Any letters In Circle 🤍 ➤Modern U Letter Logo Design In Pencil 🤍 ➤Premium Logo Design Tutorial 🤍 ➤Modern C Letter Logo Design 🤍 ➤S Letter Logo Design In Polygon 🤍 ➤Modern L Letter Logo Design 🤍 ➤Modern Logo Design 🤍 ➤Modern K Letter Logo Design 🤍 ➤How To Draw Any Letters Logo In Polygon & Circle 🤍 Background birds sound: Dawn Chorus By Sean.Townsend From Freesound.org 🤍 licensed under CC BY 2.0 🤍

Tutorial Logo Monogram "Distro" Adobe Illustrator + Shortcut

12536
271
31
00:20:01
12.05.2020

Hello guys! Welcome to Kacamatas Design. Kali ini kita akan bahas cara membuat logo monogram untuk sebuah brand "distro". Mulai dari membuat konsep design, hingga shortcut keyboard / cara cepat kita tampilkan semua untuk kamu. Di akhir video, kamu bisa temuin kumpulan shortcut yang udah kita pake dalam proses pembuatan logo monogram ini. Kamu bisa screenshot kumpulan shortcutnya, siapa tau kamu lupa dan bisa kamu share ke teman kamu. Kalo video ini memberikan pelajaran baru untuk kamu, jangan lupa untuk support kita terus ya. Please put your comment below and send your suggestion or request. - thanks for your support my channel : 🤍 - business inquiry : instagram : 🤍 email : eleazarivan.pratama🤍gmail.com whatsapp : 0856-117-999-5

Design a Monogram Logo in Illustrator

2772
92
5
00:14:47
19.11.2021

In this tutorial I will show you how to make a monogram logo in Illustrator. I will show you four separate techniques which cover triangle, square, circle and cuboid monogram logos. I will show you all the shortcuts for speeding up your design workflow and will focus on using the shape builder tool, if you haven't used this before, I have a tutorial on it here: 🤍 Shortcuts to get to the monogram you are after: Triangle - 1:05 Square - 5:40 Circle - 8:20 Cube - 10:20 Please like and subscribe as it helps to promote my videos and enables me to keep providing this learning resource for all of you. I’ve been a Graphic Designer for over 18 years so I’ll be teaching you all the Illustrator shortcuts to make your design workflow as streamlined as possible. I hope this Illustrator tutorial helps, if it does, please take a moment to like and subscribe, maybe even share with your network. Here is my company website: 🤍

How To Easily Design A Vintage Monogram Logo 🚀

11328
499
32
00:10:05
07.01.2022

Sponsored By Vectornator! Visit 🤍 Great Graphic Design Resources! 🤍?u=Willberto Instagram: 🤍 Thanks for watching! Hope you enjoyed this video! 0:00 Intro 0:31 Sketch in Procreate 2:51 Monogram Setup 3:13 Use The Line Tool 3:39 Change Stroke Type 4:01 Create The "G" 4:17 Join The Paths 5:18 Manipulating the Shapes 5:32 Make 3D Effect 7:14 How to Add The Serifs 8:25 Make The Monogram Scalable If there's anything you would like me to cover in a Youtube Video, then let me know by commenting down below! Edited by PJ Summers: 🤍 If you like what I do, and you want to partner with me: BECOME A MEMBER! 🤍 Hire me: 🤍 If you would like me to design you a logo, poster or anything for your Youtube Channel or business, then I'm your man! I would love to work with you to make what you want a reality! Check out my website and portfolio for more information. Hire me: 🤍

MONOGRAM LOGO

4032
190
8
00:00:52
31.03.2022

NEW ART CONTENT!! #monogramlogo The first pop up coffee shop in Pasig. KANTO KAFE cover all the different types of coffee from lattes to iced black. Located in Plaza Bonifacio across Tabeta Money Changer Schedule: Tuesdays-Sundays 5:30PM-10:00PM Click the following link to check out their social media accounts: 🤍 🤍 Use these links to jump ahead and find out your favorite coffee. #monogram #signcreator #art #digitalart #KantoKafePh #coffeelover

How To Design A Vintage Monogram | Adobe Illustrator Tutorial

95558
3762
115
00:08:19
04.09.2017

Graphic Design Resources: 🤍 How To Design A Vintage Monogram | Adobe Illustrator Tutorial. Hello, Welcome back to my channel! Today, I will show you how to design a vintage monogram logo. I decided to make a GB monogram, because it is a bit complicated and will allow me to show more details. First you will see how to design the two letter B & G. Then I will show you how to combine the two letters together. Then I will show you how to make the negative space equal, so the monogram will look balanced. Then you will see how I cut out some part of the letter and make the intersection f the letter stands out. Finally you will learn how to add texture to the Monogram logo. Thank you!! red peg design grunge Texture: 🤍 _ Thank you!! Follow me: instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Dribbble: 🤍 Twitter: 🤍 For Business Inquiry, Email me: contact🤍mohamedachraf.com You can check my Illustrator tutorial on : Adobe Illustrator Quick Tips & Tricks #1: 🤍 How To Design An eSports Mascot Logo:🤍 How to design a logo with golden Ratio: 🤍 How To Design A Low Poly logo: 🤍 How to design a logo with circular grid | Adobe Illustrator Tutorial: 🤍 how to create a Negative Space Logo Design in Illustrator: 🤍 how to create a shield logo design: 🤍 Background birds sound: Dawn Chorus By Sean.Townsend From Freesound.org 🤍 licensed under CC BY 2.0 🤍

Monogram Logo Design In Pixellab | How To Design A Logo In Pixellab | Pixellab Tutorial

85896
2181
111
00:09:23
28.02.2021

DON'T CLICK THIS: 🤍 Monogram Logo Design In Pixellab #pixellabTutorial #ecommerce #monogramlogo #logo #pixellab Ecommerce #pixellab logo design #grid logo in pixellab #Pixellab editing #Monogram logo design in pixellab #How To Make A Logo With Grid In Pixellab #pixellab tutorial #pixellab #how to make logo design android

Monogram SUPER Kreatif No 3 Mengejutkan | Ini Yang Buat Desain Logo MAHAL

198838
3719
218
00:13:13
22.11.2019

Follow IG → 🤍 Follow TT → 🤍 SUBSCRIBE channel Riopurba → 🤍 TEMPLATE & TOOLS Terbaik Untuk Ngefreelance Buat video animasi 3D di Powerpoint Gampang Banget! ✅ 🤍 KELAS Belajar Membuat Desain Karakter 3Dimensi ✅ 🤍 Buat Video Animasi dari Powerpoint MUDAH BANGET! ✅ 🤍 Buat Desain, Animasi & Video untuk Bisnis Social Media Jadi Gampang! ✅ 🤍 Semua kebutuhan template desain + video Pernikahan ada di sini ✅ 🤍 Rajanya template Undangan Digital + Cetak cuma dari Powerpoint ✅ 🤍 Belajar Jalanin Bisnis Social Management (Handle Sosmed Client) ✅ 🤍 Download Desain Mockup 3D & Premium Terbaik - YellowImages ✅ 🤍 Pakai KUPON "riopurba20" (tanpa tanda petik) untuk dapetin DISKON 20% = = = Kalian pasti pernah dengar yang namanya MONOGRAM. Monogram adalah sebuah logo atau lambang yang menggabungkan 2 atau lebih simbol atau huruf yang dijadikan mejadi satu kesatuan. Logo Monogram ini sangat simpel tapi dapat menyampaikan beberapa konsep desain logo sekaligus. Dari video ini kamu bisa melihat yang membuat logo itu mahal sebenarnya adalah bagaimana si desainer mengemas konsep yang rumit menjadi satu buah lambang yang sangat simpel. Credit dari desain logo monogram diatas : 1. OneDuck logo monogram by Dalius Stuoka 2. De logo monogram by Richard Baird 3. Birdhouse Books logo monogram by itsnick 4. G letter logo monogram by Case Morton 5. K Smile logo monogram by Alfrey Davilla | Vaneltia 6. Talk logo monogram by Jeroen van Eerden 7. Subway logo monogram by Subway 8. MJ initial logo monogram by Ryan Kirkpatrick 9. AA Ambigram logo monogram by inkbotdesignlogos 10. AA logo monogram by George Bokhua Mudah2n video ini bisa bermanfaat untuk temen2 desainer logo di Indonesia. KONSULTASI DESAIN LOGO USAHA ANDA YELO Design Studio membuka kesempatan Anda para owner bisnis/usaha/perusahaan/brand untuk berkonsultasi dengan team YELO, mengenai desain logo dan branding usaha Bapak/Ibu. Silakan menghubungi kontak berikut : WEB : 🤍 EMAIL : hi🤍yelostd.com Untuk konsultasi by phone, bisa jadwalkan janji ke : WA : 0822-6600-8752 (Tari) PARTNERSHIP | KERJASAMA Seminar/Workshop Invitation | Endorsment | Promotion | Collaboration, please contact Riopurba's team : WHATSAPP : 0822-6600-8752 (Tari) EMAIL : helloriopurba🤍gmail.com PS. DONOT SPAM! THANKS LIKE & SHARE Jangan lupa klik LIKE dan SHARE video ini ya guys! Supaya semakin banyak temen2 yang belajar mengenai video ini. SOCIAL MEDIA Yuk, berteman di social media lain : Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Youtube : 🤍 Creative Market : 🤍 Dribbble : 🤍 Behance : 🤍 #inspirasidesain #desainlogo #monogram

How To Make Monogram Logo in Pixellab | MW Logo Design Tutorial

312
15
8
00:05:35
25.07.2022

How To Make Monogram Logo in Pixellab | MW Logo Design Tutorial Project Link: 🤍 ► Get a professional logo or outsource ANYTHING starting at just $5 🤍 Fiverr: 🤍 ►☆ If you don't know how to use Kinemaster, MAKE YOUR OWN INTRO using This SIMPLE yet PROFESSIONAL Video Animation Maker "PlaceIt" with Endless Possibilities in each Template: 🤍 (USE THIS LINK TO GET A 15% DISCOUNT) The logo design Process: when you design a logo, you should follow a precise logo design process to ensure that your final design be the right solution for the client problem. There is always precise steps that will guarantee you a great final logo design: Design brief: This step where you send to the client a detailed logo design questionnaire to collect all the information needed. Research and Mind mapping: In this phase you should make a deep search about the industry, and the competitors of your client, you will also learn about your client’s target audience. Sketching And Refining: This step is about putting ideas on paper no matter how you drawing look like, its about gathering as much logo design concept as possible, then choosing the right ones an clean it. Digitizing: This step is about digitizing your sketches and making them scalable vector logo designs. Delivery: This is the final phase where you make a good presentation with all you logo design concepts and present it to the client. If this helps you in anyway, please subscribe the channel. MORE TUTORIALS HOW TO MAKE MONOGRAM LOGO 🤍 HOW TO MAKE YOUTUBE INTRO/GAMING INTRO 🤍 KINEMASTER TUTORIALS 🤍 CAPCUT TUTORIALS 🤍 EDITING TRICKS FOR YOUTUBERS 🤍 PHOTO EDITING TUTORIALS 🤍 FREE STUFF 🤍 Email me For business inquiries or Copyright issues only at rhomsonlacerna12🤍gmail.com #logodesign #monogramlogo #pixellab #pixellabtutorial #pixellablogo #logo #logomaking

MONOGRAM LOGO DESIGN TUTORIAL IN PIXELLAB || 3 INITIAL LETTERS MONOGRAM || URAGON TIPS

638
16
12
00:22:02
01.05.2022

MONOGRAM LOGO DESIGN TUTORIAL IN PIXELLAB || 3 INITIAL LETTERS MONOGRAM || URAGON TIPS PixelLab - 🤍 Background and Texture Photos | Uragon Tips 🤍 Contact me : My Fb Page : Uragon Tips 🤍 Background Music : NEFFEX BEST RAP VERSES MIX 🤍 MY PLAYLIST ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ HG Logo Design in PixelLab || Tutorial || Uragon Tips 🤍 AH Logo Design Tutorial in PixelLab || Initial AH || Uragon Tips 🤍 Z+A+C Logo Design Tutorial in PixelLab || Three Letters Monogram || Uragon Tips 🤍 CREATE YOUR OWN LOGO IN PIXELLAB || PIXELLAB TUTORIAL || URAGON TIPS 🤍 A R Logo Design Tutorial in Pixellab || Uragon Tips 🤍 Pixellab logo design tutorial || How to make a logo in pixellab || Uragon Tips 🤍 Logo Design Pixellab Tutorial || Three Letters Monogram in Hexagon Shape || Uragon Tips 🤍 Logo Design Tutorial in Pixellab || Four Letters Monogram in Circle Shape || Uragon Tips 🤍 FD Logo Design Tutorial in Pixellab || Uragon Tips 🤍 Letter D Professional Logo Design Tutorial in PixelLab || Uragon Tips 🤍 3 Letters Logo Design in Round Shape || Pixellab Tutorial || Uragon Tips 🤍 Text Light Effect in Pixellab Tutorial || How to create light text effect || Uragon Tips 🤍 JB Initial Logo Design Tutorial in Pixellab || Uragon Tips 🤍 E Logo Design Tutorial in Pixellab || How To Create Letter E Logo || Uragon Tips 🤍 How To Create Initial Three Letters in Triangle Shape || B+G+C || Pixellab Tutorial || Uragon Tips 🤍 Fire Text Effect in Pixellab Tutorial || 100% Editable || Uragon Tips 🤍 Flict-G Logo Design Tutorial in Pixellab || Fanmade Logo || Uragon Tips 🤍 How to make gaming logo in pixellab || How to make gaming mascot logo || Uragon Tips 🤍 #UragonTips #BSCLogo #3InitialLetters #LetterBSCLogo #InitialBSCLogo #LetterLogo #InitialLetterLogo #Logo #PixelLab #Tutorial #pixellabtutorial #Monogram

BAGI - BAGI LOGO MONORAM 2 HURUF GRATIS!! | FREE LOGO | PIXELLAB

52759
657
455
00:02:32
04.08.2021

BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF Oke teman - teman di video kali ini saya akan membagikan logo monogram dengan gratis Cara membuat logo nya saya menggunakan aplikasi Pixellab File logo berupa arsip yang di enkripsi, untuk mengakses isinya di ekstrak dulu dan masukkan password! Untuk mengetahui password nya, sebaik nya tonton video nya hingga selesai dan jangan di skip! Karena password berupa kartu notifikasi yang ada di pojok kanan atas di video ini ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Link Download logo: 🤍 Gunakan browser chrome agar link nya tidak error! Logo monogram: YR, RZ, RY, RK, RH, PK, MA, LV, KH, KA, JD, FD, FC, ER, DZ, DS, DP, DH, CN, BR, BC ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Aplikasi Pixellab: 🤍 ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Aplikasi ZArchiver: 🤍 ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF PART 2 | FREE LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF | PART 03 | FREE LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI 20 LOGO MONOGRAM 2 HURUF | PART 04 | FREE LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 3 HURUF | FREE LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF | PART 5 | FREE LOGO MONOGRAM | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 3 HURUF | PART 2 | FREE LOGO MONOGRAM | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF | PART 6 | FREE MONOGRAM LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 3 HURUF | PART 3 | FREE MONOGRAM LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF GRATIS | PART 7 | FREE MONOGRAM LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF | PART 8 | FREE MONOGRAM LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF BUAT SUBSCRIBER | PART 9 | FREE MONOGRAM LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI Logo Monogram 3 Huruf | PART 4 | Free Monogram Logo | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF | PART 10 | FREE MONOGRAM LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 3 HURUF | FREE MONOGRAM LOGO | PART 5 | LOGO | PIXELLAB 🤍 BAGI - BAGI LOGO MONOGRAM 2 HURUF | PART 11 | FREE MONOGRAM LOGO | FREE LOGO | PIXELLAB 🤍 ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Bagi bagi logo monogram, bagi bagi logo monogram 2 huruf, bagi bagi logo monogram 3 huruf, bagi bagi logo inisial, logo inisial pixellab, logo keren pixellab, cara membuat logo di pixellab, cara membuat logo monogram pixellab, logo monogram pixellab, membuat logo di pixellab, monogram logo pixellab, cara buat logo keren di pixellab, logo pixellab, logo pixellab keren, logo simple keren pixellab, tutorial logo pixellab, cara buat logo di pixellab, cara membuat logo, edit logo pixellab, cara bikin logo di pixellab, logo keren pixellab 2021, logo literasi keren, cara buat logo keren, cara membuat logo 3 huruf di pixellab, logo keren, logo literasi keren pixellab, logo pixellab terbaru 2021, pixellab logo, tutorial buat logo di pixellab, aplikasi bikin logo, aplikasi keren untuk android, aplikasi keren untuk android, aplikasi logo di android, bikin logo di pixellab, buat logo pixellab, cara bikin logo di android, cara bikin logo literasi, cara buat logo monogram, cara buat logo pixellab, cara buat logo simpel di pixellab, cara buat logo simple, cara membuat logo 3 huruf, cara membuat logo di pixellab keren, cara membuat logo ig di pixellab, cara membuat logo keren, cara membuat logo literasi pixellab, cara membuat logo simple tapi keren, cara membuat logo youtube pixellab, edit logo di android, font keren untuk logo esport, logo di pixellab, logo literasi, logo monogram, logo pixellab terbaru, monogram logo, logo monogram android, logo monogram on android, logo nama keren, logo design android, logo design pixellab, logo design on android, logo design on pixellab, design logo, pixellab design, design pixellab, pixellab tutorial, tutorial pixellab Thank you for watching this video, don't forget to like and subscribe because subscribing is free #dolipar #logoinisial #pixellab

Monogram Logo Design Tutorial || Graphic Design #illustrator_video #shortvideos

456
38
0
00:00:56
06.08.2022

I continuously upload short video of Adobe illustrator tutorial. if you want to custom made logo based on your choice so subscribe and contact me. I am uploading graphic images using illustrator software. keep watching me. please like, share and subscribe. Love & Respect 💙💙 Raman Kushwaha What are the 7 steps to design a logo? What are the 3 rules of good logo design? What are the 5 principles of logo designing? What are the 7 elements of logo? What are the golden rules of logo design? What makes a successful logo? How many Colours should be in a logo? What should you not do when creating a logo?

Desain Logo GRATIS ❗ Request Suka-suka part #11 logo monogram dua huruf AP

1739
263
16
00:02:08
04.04.2022

Desain Logo GRATIS ❗ Request Suka-suka part #11 logo monogram dua huruf AP halo teman2 di video ini saya berbagi desain logo gratis atau desain logo online, logo apa saja seperti desain logo online shop, dengan menggunakan aplikasi desain logo gratis android yang merupakan software desain logo gratis, yang mana dengan cara desain logo online gratis ini kita bisa desain logo tanpa aplikasi desain logo pc gratis yang mau desain logo gratis bisa request di kolom komentar ya terimakasih

PSF Monogram logo design illustrator | logo design,Letter logo tutorial | Adobe creative tools

6706
184
13
00:12:39
13.07.2021

PSF Monogram logo design illustrator | logo design,Typography logo,Letter logo,illustrator,tutorial | Adobe creative tools logo create Create initial logo Logo design samples Cool initial logos Monogram types Psf monogram logo Wedding monogram logo Logo design inspiration Logo design using initials Typography logo design Architecture logo design Graphics design monograms Monogram logo generator Free monogram logo templates Famous monograms Monogram logos for free Monogram design Make a monogram logo Letter logo design Create your own monogram logo Different monograms Brand monogram logo Monogram for business logo Monogram circle logos Monogram designs clip art Letter mark logo design Monogram logo design Marker luxury PNG Monogram letter PSF Monogram later p Monogram letter s Monogram letter f Monogram letter fsp Monogram stylish logo Monogram font logo What is a monogram logo design How can we make monogram The best monogram logo design Monogram logo examples #logodesign #Monogramlogo #illustratortutorial

Design a Monogram Logo Illustrator Tutorial

253690
6097
161
00:12:05
23.01.2017

In this tutorial, we're going to learn how to design a monogram logo in Adobe Illustrator. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ❤️ Help my friend Goldie beat breast cancer 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 📦 Download UNLIMITED creative assets with a commercial license Follow my link for access to 1,000,000+ stock photos, videos, illustrations, mockups, UI kits, textures, effects, fonts, brushes and more! 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🎶 Achieve BETTER sleep and relaxation with free audio tracks Soothing sounds and music to aid with sleep, relaxation and meditation, designed to improve overall health and wellness. 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 💯 The BEST ergonomic office chairs for professionals Intuitively designed, ergonomic office chairs using the latest science for spinal health. 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Links in the description are typically affiliate links that help support the channel, and as an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Tutorial cara membuat logo monogram 3 huruf inisial SBC di pixellab

300268
4649
581
00:14:09
17.06.2021

Tutorial cara membuat logo monogram 3 huruf inisial SBC di pixellab Assalamualaikum wr.wb. halo bor, di video kali ini gua bakalan kasi Tutorial tentang bagaimana caranya membuat logo monogram inisal 3 huruf menggunakan aplikasi pixellab. hope you enjoy my Video bro kuh ;) background : 🤍 yang mau tekstur kaya di thumbnail silahkan download dari kolom deskripsi video terbaru saya ! *INFO PENTING* ❗❗❗ Mau dapet logo dari saya? silahkan buka dan check tab komunitas terbaru , ikuti syarat syarat nya ya 🤙🏻 My outro backsound by ⬇️ : Track : Lost sky - Where We Started (feat.Jex) [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / stream : 🤍 Tutorial cara membuat logo monogram 3 huruf inisial SBC di pixellab, cara buat logo monogram, logo monogram 3 huruf inisial SBC, cara bikin logo monogram 3 huruf di pixellab, logo monogram pixellab, tutorial bikin logo di pixellab, logo monogram inisal SBC, logo monogram 3 huruf, cara buat logo di pixellab, tutorial membuat logo monogram inisal 3 huruf, cara design logo, design logo pixellab My social media link : ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌐 Instagram | ( Personal ): Https://instagram.com/Assyat.munthe 🌐 Instagram || ( Logo ) : 🤍athmar.design Order logo? ( Penggerjaan via Adobe illustrator bukan pixellab ), silahkan hubungi : 📞 : 🤍 📩 : munthealani🤍gmail.com 📱 : REALME XT 💻 : KINEMASTER

Design a Monogram Logo Illustrator Tutorial

44715
1386
47
00:09:02
24.03.2017

In this tutorial, we're going to learn how to draw a monogram logo in Adobe Illustrator. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ❤️ Help my friend Goldie beat breast cancer 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 📦 Download UNLIMITED creative assets with a commercial license Follow my link for access to 1,000,000+ stock photos, videos, illustrations, mockups, UI kits, textures, effects, fonts, brushes and more! 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🎶 Achieve BETTER sleep and relaxation with free audio tracks Soothing sounds and music to aid with sleep, relaxation and meditation, designed to improve overall health and wellness. 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 💯 The BEST ergonomic office chairs for professionals Intuitively designed, ergonomic office chairs using the latest science for spinal health. 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Links in the description are typically affiliate links that help support the channel, and as an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Tutorial Cara Membuat Logo Monogram Huruf ( M - A ) Di Pixellab

2952
221
65
00:12:41
24.02.2022

Tutorial Cara Membuat Logo Monogram Huruf ( M - A ) Di Pixellab Di vidio kali ini Azzam Project akan memberikan tutorial cara membuat logo monogram dari huruf M dan A di aplikasi pixellab, logo monogram ini biasa digunakan oleh konten kreator untuk logo channel nya. Tonton Samapai Habis Agar Faham. Mentahan - APK Pixellab : 🤍 - Link Bahan Logo: 🤍 - Soundtrack: 🤍 - Dukung terus channel ini dengan cara - Subscribe - Like - Comen - Share Dan aktifkan lonceng notifikasi nya agar kalian mendapatkan pemberitahuan terupdate dari Channel Xzaam Project. - Ikuti juga - Instagram: 🤍azzam3569 Subscribe For More Videos - 🤍 Tag logo monogram 3 huruf, logo monogram 2 huruf, logo monogram pixellab, logo monogram 4 huruf, logo monogram corel draw, logo monogram keren, logo monogram 5 huruf, logo monogram inisial abs, monogram logo android, monogram logo adobe illustrator, logo monogram a, designing a monogram logo, design a monogram logo illustrator tutorial, logo monogram bs, bikin logo monogram di pixellab, buat logo monogram, buat logo monogram di corel, background logo monogram, bagi2 logo monogram, logo monogram b, logo monogram corel, monogram logo coreldraw, monogram logo canva, tutorial logo monogram corel, membuat logo monogram di coreldraw x7, contoh logo monogram, monogram logo design illustrator, monogram logo design photoshop, membuat logo monogram di pixellab, membuat logo monogram di coreldraw, logo esport monogram, monogram logo in pixellab, cara membuat logo monogram keren, mentahan logo monogram, membuat logo monogram, preset logo monogram alight motion, m monogram logo, logo nama monogram, plp logo nama monogram, cara membuat logo monogram nama, cara buat logo nama monogram, monogram name logo, monogram logo photoshop, monogram logo picsart, tutorial logo monogram pixellab, desain logo monogram pixellab, pixellab design monogram logo tutorial, tutorial logo monogram adobe illustrator, tutorial logo monogram photoshop, tutorial logo monogram 3 huruf, logo monogram vintage, monogram logo wedding, logo monogram 1 huruf, bagi bagi logo monogram 1 huruf, cara membuat logo monogram 1 huruf, monogram logo design part#1, plp logo monogram 2 huruf, cara buat logo monogram 2 huruf, file plp logo monogram 2 huruf, logo monogram 3 huruf inisial g+b+r, logo monogram 3 huruf inisial rj, logo monogram 3 huruf photoshop, plp logo monogram 3 huruf, mentahan logo monogram 3 huruf, bagi bagi logo monogram 3 huruf, 3 letter monogram logo, cara membuat logo monogram 5 huruf how to make logo in pixellab, how to make logo in pixellab malayalam, how to make logo in pixellab in mobile, how to make logo in pixellab free fire, how to make logo in pixellab in telugu, how to make logo in pixellab tamil, how to make logo in pixellab for youtube, how to make logo in pixellab in hindi, how to make logo in pixellab sinhala, how to make logo in pixellab ff, how to make a logo in pixellab, how to design a logo in pixellab, how to make anime logo in pixellab, how to make a gaming logo in pixellab, how to make a 3d logo in pixellab, how to make a text logo in pixellab, how to make a professional logo in pixellab, how to make channel logo in pixellab, how to make circle logo in pixellab, how to make cool logo in pixellab, how to make clan logo in pixellab, how to make cricket logo in pixellab, how to make creative logo in pixellab, how to make creation logo in pixellab, how to make camera logo in pixellab, how to make logo design in pixellab, how to make dj logo in pixellab, how to make product design logo in pixellab, how to make logo design pixellab using android phone, how to make pixellab dp, how to make professional logo design in pixellab, how to make esports logo in pixellab, how to make editing logo in pixellab, how to make education logo in pixellab, how to make esports text logo in pixellab, how to make logo from pixellab, how to make ff logo in pixellab malayalam, how to make face logo in pixellab, how to make football logo in pixellab, how to make logo in pixellab gaming, how to make stumble guys logo in pixellab, how to make gaming logo in pixellab malayalam, how to make glowing logo in pixellab, how to make gold logo in pixellab, how to make glossy logo in pixellab, how to make gaming text logo in pixellab, how to make ff gaming logo in pixellab, how to make hd logo in pixellab, how to make logo in pixellab in tamil, how to make logo in pixellab in marathi, how to make logo in pixellab in malayalam, how to make logo in pixellab in kannada, how to make instagram logo in pixellab, how to make logo in pixellab kannada, #pixellab #logokerenpixellab #monogramlogo

AS LOGO DESIGN | Cara membuat logo monogram keren 2 huruf inisal AS di pixellab Android

133008
1902
311
00:16:45
03.10.2021

AS LOGO DESIGN | Cara membuat logo monogram keren 2 huruf inisal AS di pixellab Android #logo #monogramlogo #ASlogo #logo2huruf #pixellablogo #pixellabtutorial Assalamualaikum wr.wb. halo bor, setelah sekian lama, akhir nya kita bakalan bahas logo lagi, btw untuk tutorial kali ini kita bakalan ngebahas tentang bagaimana caranya membuat logo monogram inisal 2 huruf AS di pixellab So pastikan ⬇️ : - Buat yang baru bergabung jangan lupa subscribe ❗ - Share ❗ - Comment 👌 IKUTAN YA !! Mulai sekarang sebulan sekali saya Adain video khusus redesign logo kalian, dan untuk hasil nya saya akan langsung bagi untuk 6 orang subscriber saya, ( kalau rame bisa kita buat 2-3 kali ) file yang kalian dapat nanti bisa berupa PNG, ( putih ) dan JPG untuk logo yang sudah punya efek Chrome dan mahkota kaya di thumbnail syarat nya gampang : - Subs ke channel saya , nanti saya cek - follow Ig saya 🤍Assyat.munthe - komen di Video terbaru saya dengan kata kata " bang , saya mau dibuatkan logo . . . . ( Isi titik titik dengan inisal logo kalian ) , setelah itu share video nya - terakhir silahkan DM saya di Instagram dengan kirim kan logo awal kalian , 6 orang tercepat nanti bakalan saya pilih My outro backsound by ⬇️ : Track : Lost sky - Where We Started (feat.Jex) [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / stream : 🤍 Download all texture here : 🤍 AS LOGO DESIGN | Cara membuat logo monogram keren 2 huruf inisal AS di pixellab Android, cara membuat logo monogram 2 huruf, cara membuat logo inisal AS, cara bikin logo monogram 2 huruf di pixellab, logo monogram, cara bikin logo di pixellab Android, tutorial membuat logo di pixellab, pixellab logo design, AS logo design, logo keren pixellab, tips edit logo di android, cara bikin logo keren di android pixellab, logo pixellab 📱 : REALME XT 💻 : KINEMASTER 🔴 My social media link 🔴 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌐 Instagram | : Https://instagram.com/Assyat.munthe 🌐 Instagram || : Https://instagram.com/Alani.syahputramunthee 🌐 Instagram ||| : 🤍athmar.design Order logo? ( Penggerjaan via Adobe illustrator bukan pixellab ) file yang didapat berupa JPG, PNG, AI, dan Pdf , jika minat silahkan hubungi : 📞 : 🤍 📩 : munthealani🤍gmail.com

YS Lettern Logo Design || How to make Logo Monogram

1258
48
31
00:08:07
06.02.2021

Hallo brother.... Seperti biasa kesempatan kali ini saya akan memberikan tutorial cara membuat Logo di android. Aplikasi yang saya gunakan adalah pixelab yang bisa di download di playstore.. Simak sampai selesai ya brother... JANGAN LUPA LIKE & SUBSCRIBE LINK DOWNLOAD PROJECT : 🤍 PIXELAB : 🤍 CARA MEMBUAT INTRO TOP BEST 5 GAMING INTRO 🤍 TOP 10 EPIC INTRO 🤍 TOP 10 GAMING INTRO 🤍 TOP BEST 10 INTRO 🤍 contact person : the99mart🤍gmail.com #Tutorialpixelab #Tutorialandroid

Monogram Logo Design Tutorial in PixelLab || Uragon Tips

1070
13
9
00:09:21
26.10.2021

Monogram Logo Design Tutorial in PixelLab || Uragon Tips PixelLab - 🤍 Background and Texture Photos | Uragon Tips 🤍 Contact me : My Fb Page : Uragon Tips 🤍 Background Music : NEFFEX - Tonight [Copyright Free] 🤍 MY PLAYLIST ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ A + D + S Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 G+C Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 MN Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 GL Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 A+S+C Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 C+N+B Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 NFW Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 S+C Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 D+S+H Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 A+B+C Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 AT Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 C R Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 BOR Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 Oval Monogram Logo Design Tutorial | MSW Monogram | Uragon Tips 🤍 KXQ Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 RK Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 Square Monogram Logo Design Tutorial in PixelLab | Square AB Monogram | Uragon Tips 🤍 How to make a Youtube Channel Logo on PixelLab | Uragon Tips 🤍 VM | UM Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 L9 Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 RD Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 SM Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 JL Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 A&O Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 KB Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 G+O+D Logo Design Tutorial in PixelLab | Round Monogram | Uragon Tips 🤍 S+E+C Logo Design Tutorial in PixelLab | Uragon Tips 🤍 #UragonTips #Monogram #MonogramLogo #MonogramLogoDesign #PixelLab #pixellabtutorial

DIY WEDDING MONOGRAM ONLINE - OR LOGO FOR ANY EVENTS!

22321
23
00:06:53
07.08.2019

Hey lovelies! In this video I'll be showing you a couple of sites where you can create your own wedding monogram or wedding logo. I had a monogram created for my wedding and I put it on the invitations, on the giveaways, on the menus and even on the dancefloor! It's amazing what you can do with them and they are so fun to have because it creates a mood depending on your design! If you have any questions, COMMENT below , or if you recommend other sites to make these monograms, please share below ! See you in the next video, Love, Clarizz

How To Design Your Logo Using The Grid Method - Monogram Logo Design | Adobe Illustrator Tutorials

3367
182
19
00:05:56
15.03.2022

How To Design Your Logo Using The Grid Method - [MA] Monogram Logo Design | Adobe Illustrator Tutorials Hey guy's In This Video I am going to Show You How To Design Your Logo Using The Grid Method - [MA] Monogram Logo Design | Adobe Illustrator Tutorials - Step By Step - Very Easy Tips & Tricks For Experts & Beginners Aap sab ka swagat hai aaj ki nayi aur kamal ki video me aur aaj ki is video me (MA) Letters ka ek monogram Logo Design kr ke dikhane vala hoon o bhi Grid technique se or same technique se aap Dusre Letters ka monogram Logo bna skte hai. Ummeed hai aapko ye video behad pasand aayegi. धन्यवाद Hope you enjoy this tutorial If you like the video so plz share with your friends. If you don't understand anything in video then plz comment your query below the video. ► Paper Pressed Logo Mockup Photoshop File:- 🤍 ► Join My Telegram Group 👇 🤍 so plz subscribe my channel for latest videos. And press the bell icon. 🤍 CONTACT ME:- ► Instagram 🤍graphicstation1 🤍 ► Facebook 🤍Graphic Station 🤍 Thanks For Watching🙏 This video is for educational purpose only. Copyright Disclaimer UnderSection 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use"for purposes | such as criticism, comment, news reporting, teaching,scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise | be infringing. Non - profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. It's not a Copyright Video. #monogram #studio #logo #sketch #vector #illustrator #beginners #artist #tutorial #tricks

Simple Monogram / Mono line Modern Logo Tutorial | Adobe Illustrator

1005
30
7
00:11:14
14.12.2020

For more tutorials, dont't worry to subscribe and like Download Asset/Stock Image: Playlist Logo Design 🤍 Manipulation 🤍 Anime Style 🤍 Photoshop Tutorial 🤍 Dasar Adobe Illustrator 🤍 Terimakasih sudah menonton video ini, jangan lupa untuk Like, Subscribe & Share. Semoga bisa bermanfaat & menjadi refrensi buat teman-teman. Follow me on Instagram 🤍 Behance 🤍 Business Enquire - Email : satriohasmoro96🤍gmail.com - Whatsapp : 085-866-356-759 Thank you! #tutorial #adobeillustrator #logo #monoline

Commissioned Monogram Logo ✨

1587
51
0
00:00:44
04.08.2022

TG Monogram logo concept in adobe illustrator cc | 2021

412
23
9
00:02:20
09.07.2021

Hey guys welcome to my channel thanks for watch this video please subscribes likes comments and shares TG Monogram logo concept in adobe illustrator cc | 2021 This video is easy and quick to learn for beginners and intermediate graphic designers looking to improve their skills in Adobe Illustrator CC using some of my tips and tricks You will learn step by step how to import a sketch into Illustrator. Then set it as a template. We will then create the main outlines using the pen tool, shape builder tool, curvature tool, pathfinder when merging as well as how I choose my colours and gradients with my custom colour palette. #TGMonogramlogo #monogramlogotutorial #monogramlogo - Follow me- Insatagram- 🤍 [ THANKS FOR WATCHING THIS VIDEO ] Aziz Ansari From- Maldah West Bengal (India) #azizansari Keywords- monogram logo, monogram logo illustrator, illustrator tutorial, graphic design, monogram logo design, logo design tutorial, monogram logo tutorial, logo design illustrator, adobe illustrator, logo design, illustrator logo tutorial, illustrator cc, how to design a logo, letter logo, monogram logo design illustrator, how to, monogram illustrator, monogram tutorial, professional logo, monogram logo process, illustrator logo, logo in illustrator, how to design a monogram

Designing a Monogram Logo: From Start to Finish - Logo Design Tutorial - Part 2

2553
83
5
00:16:54
29.01.2020

Do you struggle when designing a monogram logo? Learn my process from start to finish. This week we’re going to be focusing on constructing our designs in Adobe Illustrator and refining them in to our final designs. Follow along and learn to design a monogram logo from start to finish, with a full walk through. CHECK OUT PART 1: 🤍 ✅ FACEBOOK COMMUNITY: 🤍 🔴 Subscribe for more great content, like this. : 🤍 Recommended Playlist: Logo Design Process - 🤍 ⬥SUPPORT⬥ Like, comment & subscribe to stay updated with the latest content! Tutorials and Vlogs EVERY WEDNESDAY: 🤍 Become a Patron: 🤍 Share this video with a friend: 🤍 ⬥FREEBIES⬥ Get your FREE DISTRESS-O texture pack here: digifrog.co.uk/freebies ⬥SHOP THE MERCH⬥ Buy Digifrog march: digifrog.co.uk/shop (more designs coming soon) ⬥EQUIPMENT⬥ My computer: 🤍 The monitor I use: 🤍 The mouse I use: 🤍 My mouse pad: 🤍 ⬥RESOURCES⬥ Design Resources: 🤍 Start your own merch store: 🤍 Adobe Stock FREE TRIAL: 🤍 Sign up for Adobe CC: 🤍 Hosting: 🤍 ⬥FOLLOW ME⬥ Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Dribbble: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Disclaimer: Some of these links go to one of my websites and some are affiliate links where I'll earn a small commission if you make a purchase at no additional cost to you. #logodesign #logodesigntips #graphicdesigner

cara membuat logo monogram transformer

634
0
0
01:04:22
25.05.2022

cara membuat logo monogram transformer Video ini berisi tentang cara membuat logo kreasi sendiri di pixellab cara membuat logo transformer . Semoga cara membuat logo di pixellab ini dapat bermanfaat bagi sobat semua, terutama untuk yang suka otak atik cara membuat logo 3d di android atau suka membuat logo sendiri di sini adalah totorial membuat logo keren di pixellab . Yang baru bergabung silahkan klik tombol subscribe dan like Jangan lupa tonton video lainnya dibawah ini : - cara menambahkan font di pixellab 🤍 #tutorial #logokeren #pixellap Tags : tutorial picsart terbaru,tutorial android,tutorial pixellab,pixellab tutorial,pixellab tutorial terbaru,tutorial buat logo di pixellab,tutorial membuat logo pixellab,tips and trick,cara buat logo 3d di pixellab,cara buat logo 3d,cara membuat logo di android,logo 3d,logo keren,pixellab logo design,pixellab,edit logo 3d,picsart,cara edit logo 3d,cara membuat logo,cara membuat logo di pixellab,cara membuat logo 3d di pixellab,logo 3d manchester united, manchester united ,cara membuat logo,logo 3d,tutorial pixellab,cara membuat logo 3d pixellab,cara membuat logo teks 3d di android pixellab,cara membuat logo 3d keren di aplikasi pixellab cara membuat logo 3d di pixellab cara membuat logo monogram di pixellab cara membuat logo 3d di android cara membuat logo monogram di android cara membuat logo keren di pixellab cara membuat logo keren di android cara membuat logo transformer cara membuat logo transformer di pixellab cara membuat logo transformer di android cara membuat logo di pixellab cara membuat logo di android cara membuat logo monogram transformer cara membuat logo 3d transformer

H+G Geometric Monogram Logo Design in Adobe Illustrator

467
24
7
00:03:30
24.06.2021

H+G Geometric Monogram Logo Design in Adobe Illustrator THANKS FOR WATCHING Please Like👍 and Share this video. Subscribe❤️ channel for more interesting Tutorial. #Logo #Monogram #Geometric #GraphicDesign #AdobeIllustrator If you want to see more creative Illustrator tutorials, just let me know down in the comment section below. I love making inspirational and creative designs and tutorials, so I am always open to ideas from you all. Music by Youtube Audio library Empire Seasons - Dan Henig Subscribe to M A S T E R G R A P H I C 🤍 ShutterStock 🤍 Behance 🤍 Here's My Instagram! 🤍

How to Design a Monogram Logo Online

6847
134
3
00:04:04
12.11.2020

Learn how to make a monogram with Placeit. By using a simple template and an intuitive interface, you can create amazing monogram designs for your brand: 🤍 In this video, you'll learn how to use Placeit—an awesome monogram creator platform where you can design mockups, logos, and more right from your browser. Placeit makes it easy to create your own unique monogram design in any style you want. The Placeit monogram maker offers many templates in a wide variety of styles. You don't need any previous design experience to create a monogram online with this user-friendly interface. Here's what you'll learn: 00:26 How to design a monogram logo online 00:45 How to customize a monogram logo template 02:51 How to save and download a monogram logo ► Download Unlimited Stock Photos, Fonts & Templates with Envato Elements: 🤍 Read more on How to Design a Monogram Logo (Using a Monogram Maker) on Envato Tuts+: 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Envato Tuts+ Discover free how-to tutorials and online courses. Design a logo, create a website, build an app, or learn a new skill: 🤍 Envato Elements All the creative assets you need under one subscription. Customize your project by adding unique photos, fonts, graphics, and themes. ► Download Unlimited Stock Photos, Fonts & Templates with Envato Elements: 🤍 ► Subscribe to Envato Tuts+ on YouTube: 🤍 ► Follow Envato Tuts+ on Twitter: 🤍 ► Follow Envato Tuts+ on Facebook: 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutorial Monogram Logo Design Using Grid in Adobe Illustrator.

35
0
00:05:47
05.08.2022

Hai semuanya, apa kabar? berikut adalah tutorial membuat logo monogram yang mudah diikuti dengan menggunakan grid dari inisial THD, menggunakan Adobe Illustrator. Pada video ini menggunakan Adobe Illustrator versi CC 2018. Untuk yang menggunakan versi dibawahnya mungkin ada beberapa tools yang tidak ada. Namun langkah-langkahnya sama saja. Terimakasih. • Follow my Instagram : 🤍ahmadnfh_ 🤍ridesign_studio • Email : alhafizhryan🤍gmail.com • Music by : Infraction

Monogram Logo Design #shorts

277
24
0
00:00:42
05.08.2022

Monogram Logo Design #shorts DON'T FORGET TO || ➤ ✅ Like | ✅ Share | ✅ Subscribe * ANTI-PIRACY WARNING * This content is Copyright to LOGO DESIGN SCHOOL. Any unauthorized reproduction, redistribution or re-upload is strictly prohibited of this material. Legal action will be taken against those who violate the copyright of the following material presented! Official Facebook Group : 🤍 Official Facebook Page : 🤍 ©AllRight Reserved 2021 🤍LOGO_DESIGN_SCHOOL Disclaimer : This video is for educational purpose only. Copyright Disclaimer UnderSection 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use"for purposes | such as criticism, comment, news reporting, teaching,scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise | be infringing. Non - profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. It's not a Copyright Video Hip Hop Christmas by Twin Musicom is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. 🤍 Artist: 🤍 #shorts #short #shortvideo #shortsfeed #illustrator_shorts #illustrator_tutorial

Monogram Logo Design Tutorial || Graphic Design #logo_design #shortvideos

19413
1109
3
00:00:56
16.05.2022

I continuously upload short video of Adobe illustrator tutorial. if you want to custom made logo based on your choice so subscribe and contact me. I am uploading graphic images using illustrator software. keep watching me. please like, share and subscribe. Love & Respect 💙💙 Raman Kushwaha What can I design in Illustrator? Is Illustrator good for design? What is Adobe Illustrator used for? Is Adobe Illustrator good for beginners? Should I learn Photoshop or Illustrator first? Is Illustrator or Photoshop better? Is Illustrator harder than Photoshop? Should I use Illustrator or InDesign? Which Adobe is best for drawing? 🤍 🤍 🤍

BAGI - BAGI LOGO INISIAL NAMA DUA HURUF FREE | LOGO MONOGRAM

146559
1631
631
00:03:44
19.06.2021

BAGI - BAGI LOGO INISIAL NAMA DUA HURUF FREE | LOGO MONOGRAM hy guys,,, kembali lagi bersama saya di channel ManFont dalam video kali ini saya akan memberikan kalian semua logo inisial nama secara gratis logo inisial 2 huruf part 2: 🤍 logo inisial 3 huruf: 🤍 link download logo 1:🤍 2:🤍 3:🤍 4:🤍 5:🤍 6:🤍 7:🤍 8:🤍 9:🤍 10:🤍 11:🤍 12:🤍 13:🤍 14:🤍 15:🤍 16:🤍 17:🤍 18:🤍 19:🤍 20:🤍 21:🤍 22:🤍 23:🤍 24:🤍 25:🤍 bantu support channel ini dengan cara mengklik tombol like, comment, subscribe, dan share video ini ke semua teman kalian karena semua itu gratis. hargai karya orang lain dengan menonton sampai habis!!! SUBSCRIBE 100% GRATIS!!! 🤍 INSTAGRAM: 🤍 FACEBOOK: 🤍 Tutorial picsay pro 🤍 Tutorial PixelLab 🤍 Tutorial logo 🤍 Tutorial kinemaster 🤍 Tutorial intro 🤍 Tutorial lightroom 🤍 Tag:Logo gratis,Logo monogram,Logo inisial,Tutorial logo,Mentahan logi,Bagi bagi logo,Logo free,Logo nama,Logo inisial keren,Logo keren,Wm,Wattermark,Logo inisial monogram,Mentahan logo,Mentahan logo inisial,Download logo,Download logo inisial,Logo segitiga,Logo singkatan nama,Logo tutorial,Tutorial membuat logo,Logo esport,Logo gaming,Logo,Logo inisial 2 huruf,Logo 2 huruf,Logo dua huruf,Logo monogram 2 huruf,Download watermark,Logo simple

Monogram Logo | Adobe illustrator

6200
416
59
00:11:56
04.01.2021

Merhaba arkadaşlar, bu eğitimde R ve E harfinden kuş tüyü konseptinde #Adobe #illustrator programı ile bir #monogram logo hazırladım. Teknik olarak Shape Builder Tool kullandım. Mockup Döküman: 🤍 Eğitimi beğendiyseniz "👍 " butonuna tıklayarak bana destek olabilirsiniz. Yeni içeriklerden hızlı bir şekilde haberdar olmak isterseniz Abone olabilir ve "🔔 " bildirimlerinizi açabilirsiniz. Tüm Eğitim İçeriklerini İçin Oynatma Listesi: 🤍 Minimal logo Eğitimleri: 🤍 Monogram Logo Eğitimleri: 🤍 Vintage Logo Eğitimleri: 🤍 Merhaba ben Murat Boyraz. Amacım, Adobe Creative Suite'teki kapsamlı grafik tasarım eğitimleri ile birlikte pratik bilgi videoları ve çok daha fazla içerikle hedeflediğiniz en iyi tasarımcı olmanıza yardımcı olmaktır. Buradaki ana odak noktası Adobe Illustrator eğitimlerine dayanmaktadır. Bununla birlikte, Adobe InDesign ve Photoshop grafik tasarım eğitimlerim de mevcut. Yeni başlayan tasarımcılar veya daha deneyimli grafik tasarımcılar olarak buradaki eğitimler ile grafik tasarım becerilerinizi artırabilirsiniz. Grafik tasarım teorisi, afiş tasarımı, logo tasarımı, kurumsal kimlik ve çok daha fazla içerik için, sizleri de abone olmaya davet ediyorum. Güncel çalışmalarımı paylaşmış olduğum sosyal medya hesaplarım; İnstagram: 🤍 Dribbble: 🤍 Behance: 🤍 Pinterest: 🤍 Web Sitesi: 🤍 Bana ulaşabileceğiniz mail adresim: info🤍muratboyraz.com

Tutorial: Logo 'Monogram' Design Process (Sketch)

11256
241
17
00:16:29
23.08.2016

Open Description [click 'show more'] for info! Different type of video here today, If you enjoy let me know! Add my new Snapchat! ➤Snapchat: BehrSnaps ➤Code/Scan ( 🤍 ) - Not to sure how this is going to pan out, hopefully you all enjoy! Feedback is much needed on new videos. If you enjoy these enough and they bring in great rating's i'll invest in a soft box and a better quality lens to bring high quality videos for you all, let's keep it up! #10k! Camera Equipment: - Canon EOS Rebel T5i - Canon EF-S 18-55mm STM Lens Not the best, but it'll do for now! Drawing Equipment: - Bic Mechanical Pencils - Sketchbook - Dakine Wax Edge (Shoutout to being a former national champion for skiing). Make sure to drop a like and stay connected with me! ➤Portfolio: 🤍 ➤Snapchat: BehrSnaps ➤Email: GarrettMaloneCo🤍gmail.com ➤Sellfy: 🤍 ➤Twitter: 🤍 ➤Instagram: 🤍 Make sure to subscribe to my channel to get the first view on my newest tutorials and videos! Have any tutorial suggestions? Drop me a email and let me know! I also check all the comments so feel free to contact me there. Thank you for watching!

membuat logo monogram#shorts

1325
49
3
00:00:52
01.11.2021

#logo design #logo monogram pixellab #cara membuat logo monogram #logo design pixellab #logo maker #monogram logo #logo design on android #bagaimana membuat logo monogram di pixellab #bikin logo keren di android mudah #tips buat logo di android pixellab #bikin logo di android pixellab #trik buat logo keren di pixellab #cara membuat logo monogram vintage di pixellab #logo monogram vintage pixellab #cara membuat logo di pixellab #logo monogram 3 huruf #cara buat logo keren #cara membuat logo #adobe photoshop #desain logo #logo keren #design logo #tutorial pixellab #cara membuat logo monogram inisial s c #logo keren inisial sc #monogram logo inisail s c di pixellab #tutorial edit logo monogram vintage #membuat logo monogram vintage di pixellab #cara bikin logo monogram vintage di pixellab #edit logo monogram vintage #tutorial cara membuat logo monogram 3 huruf inisial sbc di pixellab #cara buat logo monogram #logo monogram 3 huruf inisal sbc #cara bikin logo monogram 3 huruf di pixellab #tutorial bikin logo di pixellab #logo monogram inisal sbc #cara buat logo di pixellab #tutorial membuat logo monogram inisal 3 huruf #tutorial gampang dan simple #tutorial youtube tanpa dislike #membuat logo monogram #membuat logo monogram huruf d #membuat logo monogram di coreldraw #membuat logo monogram di pixellab #membuat logo monogram di adobe illustrator #cara membuat logo monogram di photoshop #cara membuat logo monogram inisial #cara membuat logo monogram 3 huruf #cara membuat logo monogram di picsart #tutorial membuat logo monogram di coreldraw #membuat logo monogram di coreldraw x7 #cara membuat logo monogram 4 huruf #cara membuat logo monogram 5 huruf #cara membuat logo monogram nama #cara membuat logo #tutorial pixellab #desain logo #desain grafis #logo keren #cara membuat logo di android #cara membuat logo di pixellab #cara membuat logo keren di pixellab #pixellab logo design #tutorial desain grafis #belajar desain logo #membuat logo #pixellab tutorial #logo design #tutorial logo #logo maker #logo monogram #cara membuat desain logo di photoshop #cara membuat desain logo #membuat logo di pixellab #tutorial cara membuat logo di pixellab #cara buat logo keren di pixellab #cara membuat logo esport di android #cara buat logo pixellab #tutorial buat logo di pixellab,desain grafis untuk pemula #cara mendesain logo yang baik #proses desain logo dari awal sampai selesai #membuat logo dengan word #create your own logo,cara membuat label makanan #cara membuat logo warung makan #cara membuat logo makanan pixellab #cara membuat logo kuliner #tutorial membuat logo #tutorial membuat logo dengan pixellab untuk pemula #tutorial membuat logo dengan pixellab #tutorial membuat logo di pixellab #tutorial membuat logo pixellab

TUTORIAL LOGO MONOGRAM INITIAL SS DI PIXELLAB ANDROID

4625
73
18
00:11:28
13.11.2020

assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh hai guys,nah di Vidio kali ini gw bakalan ngasih tutorial bagaimana cara bikin logo MONOGRAM full shapes di PIXELLAB android. INITIAL SS.. request.?silahkan isi kolom komentar.! sooo,buat kalian yang belum subscribe, silahkan subscribe, comen,like dan share,agar kalian jadi bagian dari Chanel ini.. budayakan nonton sampai selesai agar kalian paham,dan gampang mengikuti tutorialnya.. link texture :🤍 link background :🤍 #tutorialLOGO #monogramSS #PIXELLABandroid

Назад
Что ищут прямо сейчас на
logo monogram LIN BUS raspberry pi 4 recalbox image Magiskmodule mukbang yupi ชมรมท้าววิรูปัก fnf senpai ญาญ่าญิ๋ง windows настройка экрана Пигги как получить бейджик